WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

vrijdag 21 augustus 2009

De aardbeien zijn rijp!

Dit lieve aardbeienvrouwtje heb ik vandaag afgemaakt. Geinspireerd door het patroon van Moeder Aarde (Inspiree) heb ik haar verder zelf versierd met een aardbei als mutsje en houten kraaltjes als de zaadjes van de aarbei. Ik wil er binnenkort nog een maken met een neusje, van een klein kraaltje. Dat vind ik toch leuker staan.
Mocht iemand weten of Inspiree ook zelf een website of -log heeft, laat dan alsjeblieft een reactie achter! Ik ben helemaal weg van haar patronen! Binnenkort maak ik een boerin met kipjes van haar en Welmoed de Waarzegster ...

1 opmerking:

  1. Hallo Barbara
    Ziet er allemaal prachtig uit hoor. Dat je hier ook allemaal tijd voor hebt om zo'n weblog te maken en bij te houden. Mooie foto's staan erop.
    Kom zeker regelmatig even kijken.
    groetjes Irene

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara