WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

vrijdag 14 augustus 2009

Kabouter in de maak

Gisteren ben ik begonnen met een kabouter voor in mijn kleuterklas. Ik was over Hompeltje en Pompeltje (zie eerdere berichten) niet zo tevreden, maar nu ik een echt goed patroon heb (van Hompeltje en Pompeltje!) lukt het veel beter. Ik wacht nog op de loodjes voor de schoenen en het haar voor het baardje. Die heb ik besteld. Maar verder is hij zo goed als klaar. Nu alleen de details nog.En dit vind ik ook zo ontzettend leuk:Een mini-kunstwerkje van mijn zoon Jasper, gemaakt van een bloemetje van de Hortensia, een lege notendop en een steentje. Samen met de tak, die hij met zijn zakmes vakkundig heeft ontveld, vormen ze een mooi plaatje op onze seizoenentafel.

Ten slotte kwam er gisteren een jongen van Artsen zonder grenzen langs de deur. Hij gluurde om de hoek en zag onze seizoenentafel en vergat spontaan waar hij voor kwam! Hij had zelf op de Vrije School gezeten en herinnerde zich dit soort poppetjes! Het spreekt voor zich dat ik me heb laten strikken ...

1 opmerking:

  1. WAT LEUK JE KABOUTERTJE, HIJ ZIET ER NU EIGENLIJK AL GOED UIT, MET BAARD EN SCHOENEN IS HIJ HELEMAAL AF! DAAR ZULLEN DE KLEUTERS WEL SCHIK VAN HEBBEN.

    EN JASPER IS OOK AL HEEL CREATIEF BEZIG, WAT GOED HE VAN ZO'N MANNEKE?

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara