WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

zaterdag 8 augustus 2009

Moeder Aarde klaar!

Vandaag heb ik mijn Moeder Aarde afgemaakt, naar een ontwerp van 'Inspiree'. Een prachtig pakket! En kijk hoe lief ze is geworden! Ik ben helemaal weg van haar grijze knotje, dat ik met de viltnaald in precies het goede model heb geprikt.

Elders op mijn weblog kun je mijn allereerste Moeder Aarde misschien nog vinden. Naast deze niet echt een succes, maar het was dan ook een van mijn eerste popjes en veel ervan heb ik zelf verzonnen...

En zo staat Moeder Aarde nu op mijn zomertafel in de hal, zodat iedereen die binnenkomt haar kan bewonderen!Inmiddels ben ik druk bezig een tweede exemplaar te maken, voor in mijn kleuterklas ... Maar eerst moet ik uitvogelen van welk soort vilt de rok gemaakt is!

1 opmerking:

  1. Moeder aarde ziet er inderdaad heel goed uit, prachtig dat knotje. Is ze helemaal van wolvilt geprikt?

    Al een tijdje volg ik je weblog; je maakt hele mooie poppen, ziet er mooi uit en ook erg netjes; complimenten!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara