WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden. Op mijn pagina 'Te koop/For sale' vind je de popjes die je nog kunt kopen. Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat, dat kan onder elk bericht. Mailen kan ook: barbara@casema.nl

woensdag 19 augustus 2009

Tweede Moeder Aarde af!

Eindelijk is ze dan klaar: mijn tweede Moeder Aarde, die ik in mijn kleuterklas ga gebruiken. Ze heeft een donkerdere tint huid en lichter haar en in plaats van een breiwerkje, heb ik haar een mandje met stofjes aan haar arm gegeven. Samen met haar zus staat ze nu voorlopig nog even op mijn seizoenentafel.3 opmerkingen:

  1. Hele andere moeder aarde als degene die ik ga maken(zie mijn weblog), deze twee zijn heel erg mooi maar het lijkt me moeilijk om ze zo mooi te krijgen, veel prikwerk of niet?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk ; zijn toch van het pakket van Inspiree ?!
    Groetjes uit Assen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara