WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

dinsdag 15 september 2009

Weer geen nieuws!

Het wordt een beetje een saaie boel op mijn weblog, maar helaas heb ik nog steeds geen popjes af om te laten zien. Niet dat ik niet bezig ben, maar ik mis materialen en wacht nog steeds op Niels ... Inmiddels is de kastanjebaby zo goed als klaar en het pompoenpopje vordert ook al aardig, maar ik heb nu echt borduurgaren en bepaalde kleuren vilt nodig om verder te kunnen. De hoofdjes van deze popjes zijn trouwens maar 5cm groot en ze zijn schattig! Zo klein! Heerlijk priegelen dus!
De komende dagen zit ik met manlief in Rome, dus even geen blogjes. Maar daarna ben ik er gewoon weer, hoor!

1 opmerking:

  1. He Barbara, geen nieuws staat er boven je blog en onderaan vermeld je dat je een paar dagen met manlief in Rome zit; Hoezo geen nieuws!?

    Haha grapje hoor als het goed is ben je er nu dus even niet; geniet lekker en bij thuiskomst zal het pakketje van NIels wel aangekomen zijn. We houden je in de gaten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara