WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

zaterdag 10 oktober 2009

Even een klein berichtje, met twee kleine werkstukjes van gisteren: de eikel, die hoort bij 'Wintervoorraad' van Septemberspring, en een klein slakje. Kleine werkstukjes, maar wat een werk! De eikel is ingenieus bedacht, hoor Gera! Pittig om in elkaar te krijgen! En het slakje is zo klein! Maar ik roep altijd dat ik van priegelen houd, dus ik mag niet klagen.En nu ben ik bezig met een van de Autumn Fairies van Atelier Sweet Moonies. Een prachtig gedetailleerd patroon! Bij mij moeten jullie nog even geduld hebben, maar bij Corina zijn ze al te bewonderen!

6 opmerkingen:

 1. Hoi Barbara,
  Wat een leuk hoekje zo!!
  Dankjewel voor je compliment over de eikel! (wat staat dat gek zo :-)).
  Mag ie ook een plekje in mijn Gallerie?
  En wat een leuk slakje! Wie heeft die ontworpen?
  groetjes, Gera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai Gera, ik zal je de foto mailen, maar er moet natuurlijk eigenlijk nog een muis bij, zoals jij weet! ;) De slak komt uit het boekje 'Spelen met vilt' van Petra Berger.
  Groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Barbara. WAt een mooie grote eikel ik wist niet dat die zo groot zou worden. Dan is de muis ook vast groot. Heel mooi gemaakt. Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Barbara, wat een gezellig hoekje heb je gemaakt, erg mooi , ik wist ook niet dat de eikel zo groot was, leuk om te zien!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Barbara,
  Dankjewel voor de foto's. Ik hang ze binnenkort op in het fotoblog :-). Dankjewel. kende die slak nog niet. het is een leuke!

  groetjes, Gera

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is dat een prachtig gezicht, die grote eikel en die kleine eikeldopjes ernaast!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara