WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

zaterdag 3 oktober 2009

Paddestoelenbende

Vandaag heb ik mijn etagiere gevuld met drie lieve paddestoelenkindjes. Daarvoor heb ik een aantal patronen van andere popjes door elkaar gehusseld en ziehier het resultaat. Een takje klimop uit de tuin ertussen, twee waxinelichtjes erachter, hoe simpel kan het zijn?4 opmerkingen:

 1. Erg leuk Barbara, juist dat simpele maakt het zo mooi; net als in ons leven he? Het zijn de kleine dingen die het doen, die het doen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk geworden in de mooie etagere!
  Echt schattig!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Barbara ik wil zomaar even reageren op je logje en vertellen dat je een leuke weblog hebt. Ik kijk vaak even om het hoekje als je bij Ingrid weer een berichtje achter had gelaten. En elke keer dacht ik oh wat een leuke dingen maakt ze weer. Ik moet ook weer aan de gang, maar ja dan ben je zelf al met iets bezig en dan vergeet je weer wat je gezien hebt.
  Paddestoelen blijven leuk en erg schattig zo met z'n driƫn bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Barbara,
  wat een prachtig gezicht zo! Mooie etagiere zo!
  Op mijn blog heb ik iets voor je neergezet :-)
  groetjes,Gera

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara