WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

zaterdag 13 november 2010

Sinthoekje

Vandaag is Sinterklaas weer in ons land aangekomen! Ik vind het altijd heerlijk om de intocht op tv te kijken en vind het altijd weer bijzonder als onze Sint zijn eerste woorden spreekt. Meteen na de intocht had ik zin om de Sint-Maartentafel op te ruimen, om er een Sinterklaastafereeltje van te maken. De Sinterklaas is een eigen ontwerp, lang geleden al gemaakt. Hij mag er elk jaar weer bij zijn. De trapezepietjes van Atelier Anemoontje maakte ik vorig jaar. Met wat ingepakte cadeautjes, een mooie kaart en een lichtje is het een simpel, maar gezellig hoekje geworden.Maandag wil ik ook in mijn kleuterklasje een Sinterklaastafel maken. Daar komt Pakjesboot 12 te staan ...

10 opmerkingen:

 1. Eenvoudig, maar mooi door zijn eenvoud. Je Sinterklaas ziet er zeer statig uit. Een echte Sinterklaas. En ja die boot knap dat je hem afhebt. Die van mij ligt er nog om afgemaakt te worden.
  Liefs Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je sint ziet er erg lief uit, ik ben benieuwd naar je boot. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een enig en sfeervol hoekje geworden Barbara, ik vind de sinterklaastijd altijd een erg leuke tijd kan ik je zeggen. Fijne zondag, groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er weer gezellig uit bij je! Wat een lief Sintje (leuk dat paars onder dat wit van de mouwen vandaan!) en erg leuke Pietjes ( wel veel werk, denk ik?) Ik moet nog beginnen aan het weghalen van alle oranje, herfstachtige, Sint Maartige zaken. Ach, we hebben dit jaar drie weken, dus tijd genoeg!
  Groetjes Severine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Al een gezellig Sint sfeer heb je.
  Ik mag de boot lenen voor school.
  De pietjes en sint had ik vorig jaar al gemaakt.
  Fijne avond. Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Barbara wat knap, je sinterklaas lijkt sprekend op de echte! prachtig zijn hoofd, hij is mooi!!!!!!!
  Als 48 jarige zit ik ook voor de buis om de intocht van sinterklaas mee te maken, met een schaal pepernoten en warme chocomelk kan ik dan zo genieten, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gezellige tijd!
  Je pietjes en sint staan erg leuk zo!
  Met die jute-krans erbij is het echt af!
  Groetjes, Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijk sinterklaas hoekje! gezellig! Ik ben benieuwd hoe het hoekje op school eruit ziet!.. nieuwschierig hé.. ziet er echt leuk uit!

  Liefs Jeanine.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ja ik vind sinterklaas ook een heerlijk feest!! mooi hoekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En die pakjesboot 12 is zo leuk met die kleine pietjes en pakjes en lichtjes! Madeleine vertelde me maandagavond bij het naar bed gaan dan ook dat ik echt de volgende dag even goed moest kijken want de pietjes waren zo lief en klein zei ze.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara