WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

zondag 10 november 2013

Twee engeltjes en weinig tijd ...Vandaag twee engeltjes op bestelling gemaakt: een in roze en een in wit met geel haar. Heerlijk om weer eens te doen!Ik merk dat ik veel te weinig tijd overhoud voor een bezoek aan alle weblogs die ik volg! Dat spijt me erg! Ik doe echt mijn best, maar ik hou de hoeveelheid nieuwe berichten gewoonweg niet meer bij. Maar ik blijf jullie volgen, hoor!

4 opmerkingen:

 1. Same for me! Heerlijk dat je ook weer van die lieve engeltjes hebt gemaakt. Ze zien er zo zacht en liefdevol uit. Heel veel liefs, Jolette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. als je dat dan maar doet !! ha ha ik heb soms ook al zo, oei ik heb wat gemist maar het is ook druk in blogland . ja en soms is lezen al genoeg want er gaat wel tijd in zitten.
  Groetjes Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zijn ze, vooral die roze vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara