WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

zondag 9 november 2014

Egel ... toch?



Vandaag ben ik weer even verder gegaan met mijn egel. De delen van het lijf heb ik in elkaar gezet en goed gevuld met wol.



Daarna een dekje van egeltjespluche eroverheen vastgenaaid. Ik vind het zelf niet echt op stekels lijken, maar voor nu laat ik het maar zo. De oogjes zijn bruine houten kraaltjes. Ook met de neus ben ik nog aan het stoeien geweest: borduren of een donkerbruin lapje vilt eromheen? Ik vond het allemaal even gek staan ... Dus dit is het voorlopige eindresultaat: een egel ... toch?

3 opmerkingen:

  1. Ja hoor, ik zag er net nog één snel het fietspad over steken zo de struikjes in en die zag er bijna net zo uit. Of was z´n koppie toch iets korter? Ach kon het niet goed zien in het donker. Die van jou is erg leuk geworden!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind hem erg schattig geworden, met z'n pluche vachtje. Niet stekelig, wel heel aaibaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een heel duidelijke en lieve egel wat mij betreft!
    En knuffelbaar, da's ook fijn;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara