WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

maandag 27 april 2015

Buurman en buurmanWe hadden twee docenten op de Opleiding Handwerken, die veel wisten over handwerken én over het onderwijs in handwerken op de basisschool. Maar we konden ook ontzettend om ze lachen soms. Echt een komisch duo: ze deden me denken aan buurman en buurman. Daarom maakte ik voor hen als afscheidscadeautje deze twee lieve buurmannen. Zittend op een 'bolletje-wol-kaars' met een kaartje erbij heb ik ze zaterdag aan ze overhandigd. Gelukkig konden ze er wel om lachen ... 

3 opmerkingen:

  1. Wat grappig en erg leuk gemaakt! Die kaarsen zijn ook leuk zeg..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn ze gaaf geworden zeg! Ik heb ze ook nog even in het echt gezien, hoor. Aan het eind, zaterdag, heb ik nog even gekeken bij de cadeaus van de juffen. Het was een hele bonte verzameling van prachtige hebbedingetjes!!

    Groetjes Severine

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara