WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden. Op mijn pagina 'Te koop/For sale' vind je de popjes die je nog kunt kopen. Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat, dat kan onder elk bericht. Mailen kan ook: barbara@casema.nl

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij! Je kunt mij nog wel mailen, als je vragen hebt of iets wilt kopen!

dinsdag 21 juli 2015

KnuffelpopDeze lieve knuffel maakte ik met een pakket van Bibi ('Loetje'). Het is een vrij grote knuffelpop met een vestje dat uit kan. Het lijfje en de muts zijn van zachte badstof, wat heel prettig werkt. Het vestje is van teddystof. Deze knuffel is nog op zoek naar een lieve poppenmoeder of, wie weet, -vader!

3 opmerkingen:

  1. Mooi popje en dat badstof werkt inderdaad prettig. Heb ooit een 2 kleine popjes gemaakt van deze teddy stof, maar de stof was veel te dik voor deze popjes. De teddy stof vind ik bij jouw pop goed passend en een leuke kleur.
    Groet Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat is die ook weer leuk Barbara mooi gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara