WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden. Op mijn pagina 'Te koop/For sale' vind je de popjes die je nog kunt kopen. Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat, dat kan onder elk bericht. Mailen kan ook: barbara@casema.nl

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij! Je kunt mij nog wel mailen, als je vragen hebt of iets wilt kopen!

zondag 15 november 2015

Sinterklaastafereeltje en gehaakt egeltjeHij is weer in het land: Sinterklaas! De intocht is voor mij altijd het seintje om mijn seizoenentafeltje weer aan te passen. Ik hou van de combinatie van paars en rood, en ik kan ook nog geen afstand doen van mijn eerste Sint.Ik haakte ook nog een egeltje, met speldjes als stekeltjes. Nu heb ik eindelijk een lekker groot speldenkussen. Het patroon vind je op InHaken.

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooi Sinterklaas tafereel heb je weer neergezet, zie er gezellig uit. En dat grote speldenkussen komt natuurlijk altijd van pas.
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. knap hoe jij met zoiets simpels ( en dat bedoel ik goed ) zoveel sfeer weet te scheppen . ik ga dit kunstje ook eens proberen .
  morgen de herfst eruit en de pieten erin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha bij vanmiddag ook, herfst eruit en Pieten erin.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief egeltje, dat is vast een projectje dat ik ook aan kan?
  Groetjes,
  Severine

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara