WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

vrijdag 13 november 2009

Mijn seizoenentafel in Sinterklaassfeer

Vanmiddag had ik ineens heel erg zin om mijn herfsttafel op te ruimen en om mijn seizoenentafel in de Sinterklaassfeer te brengen! Dus op naar De Ommekeer in Badhoevedorp om mooie lappen te kopen, een kaart, en daarna door naar het tuincentrum voor een mooie kleur kaars. Want een lichtje hoort erbij op de seizoenentafel. Lapjes gedrapeerd, pietenkrans opgehangen, Sinterklaas een plekje gegeven en nog wat pakjes erbij gelegd, en ... klaar! Ik kan niet wachten tot de kaars vanavond aan gaat!

4 opmerkingen:

 1. Prachtig wat een leuke Sinterklaas tafel heb je gemaakt, wat zal het gezellig staan met de kaars aan!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er super gezellig uit !
  Fijne avond , groetjes van Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Barbara. Ja de herfsttafel mag nu opgeruimd worden voor Sinterklaas. Je hoekje is erg leuk en als de kaars aan is, is het vast erg gezellig.
  Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je sinterklaas tafel ziet er al goed uit, hier staat de herfstafel nog maar nu die in het land is mag de Sint hier ook op de tafel.
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara