WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

woensdag 18 november 2009

Zo blij met mijn ArtBin!

Ik wilde jullie even laten zien wat ik gisteren heb besteld. Deze ArtBin zag ik op de Kreadoe en ik was meteen verkocht! Wat een geweldig ding! Vanmiddag heb ik al mijn naaispullen gesorteerd en in deze superopruimer gedaan. Zo is ie dicht:Maar als je hem open maakt:Ideaal! Nu hoef ik nooit meer met 1001 bakjes te sjouwen!

6 opmerkingen:

 1. Hallo Barbara. Wat een handig ding. Mijn zoon zei:"Mam dat is wat voor jou. Nou en dat vind ik eigenlijk ook wel. Dus Waar heb je die besteld en wat is de prijs? Groetjes en een fijne dag Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig !
  Fijne dag , groetjes van Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cooooollll, ik dacht dat ik de enigste was die overal bakjes,doosjes,trommeltjes en al dat soort troep gebruikte! Maar jij was dus ook zo. Tot vandaag. Nu is alles lekker bij de hand. Lijkt mij geweldig alleen ik ken mijn zwakheden en ga toch stiekem weer over op het "oude" systeem. Ik ben nu eenmaal een bakjes, doosjes en trommeltjes typje. Maar een mooie Artbin heb je gekocht, veel plezier er van! Groetjes Smoek

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me erg handig, maar ook wel een beetje groot. Veel plezier met je aankoop.
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt me een heerlijk geval!! Ben benieuwd hoe het gaat bevallen!
  Ik verander zo af en toe van systeem, omdat ik dan denk dat iets anders NOG gemakkelijker werkt, ha,ha. Deze lijkt me wel heel fijn!!
  veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw wat een heerlijk ding is dat. bij mij liggen alle klosjes overal en we hebben sinds kort een kitten, dus ik zal snel een goede oplossing moeten vinden voor ik alles uitelkaar kan pluizen.

  en wat een super blog.

  groetjes ivonne

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara