WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

donderdag 31 december 2009

Koning Winter in het land

Eindelijk een waardige echtgenoot voor mijn Koningin Winter! Voor deze Koning Winter kreeg ik mijn inspiratie door een patroon van Atelier Anne-Merijntje, het patroon van Koning Winter uit 'De Seizoenentafel', maar ook mijn eigen fantasie kwam om de hoek kijken. Ik vond het mooi om hem, net als Koningin Winter, helemaal in het wit te maken, wat met ongeverfde wol net niet wit is. Dat maakt het heel warm van kleur, vind ik. En dan heerlijk versieren met kraaltjes en ijskristalpailletten! Nu hij klaar is, kan ik mijn wintertafel gaan inrichten.3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig stel. Brrrr, heel erg mooi
  En jij ook de beste wensen voor 2010.
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohhh wat prachtig!!!!
  waar koop je die opgenaaide kristalletjes?
  schattig
  fijn 2010 gewenst
  groetjes
  Constance

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ~ Hai Constance, ik heb eigenlijk geen idee waar ik die kristalletjes vandaan heb. Ze zaten nog in mijn kralendoos ... Wie wat bewaart, heeft wat! Groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara