WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

vrijdag 19 oktober 2012

Spam en anonieme reacties

Het is altijd fijn om jullie reacties te lezen op mijn blogjes! Daarvoor van mij een welgemeend DANKJEWEL! De laatste tijd krijg ik echter heel veel spam via mijn weblog. Daarom heb ik besloten om toch de woordverificatie maar weer aan te zetten. Wilde dat eigenlijk liever niet, omdat het zo'n gedoe is voor jullie ... Maar ik ben bang dat ik er toch aan moet geloven. Ook krijg ik regelmatig reacties van anoniemen, die me dan vragen terug te mailen: dat lukt niet, als je geen e-mailadres achterlaat! En bovendien vind ik het zelf niet zo netjes om zonder naam te reageren. Dus anoniemen: maak jezelf bekend en zorg dat je je e-mailadres achterlaat, als je vragen hebt!
Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen hiermee en als jullie tips hebben: kom maar door!

8 opmerkingen:

 1. Ik vind die woordverificatie vreselijk omdat je er soms echt niet doorkomt.
  Je kunt anonieme reacties ook uitsluiten, als mensen iets willen vragen kan dat toch gewoon via je mailadres.
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Barbara, ook ik had daar echt heel veel last van ineens en ook ik heb idd de woordverificatie weer aangezet. Maar misschien is er zoals Thea zegt nog een andere oplossing. Ik zal ook eens op zoek gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Barbara, ik begrijp je irritatie(s), ik heb er ook een paar gehad ;) Ik heb mijn antwoord berichten op moderen voor publiceren ingesteld, zo kan ik eerst even na lopen of er geen rare dingen tussen zitten, maar ook dan ben je niet van spam af. Ja, het zijn lastige keuzes, maar uiteindelijk zijn er altijd mensen die gewoon blijven reageren, en voor hen maakt het niet uit of ze daar iets meer moeite voor moeten doen, dat zijn dan de leuke berichten waar je het (onder andere) voor doet!

  Liefs Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh,..die woordverificatie...die is soms best irritant maar ik zou het ook weer activeren als ik last van spam e.d zou krijgen. En het klopt wel dat als je wil reageren doe je dat toch wel, ook met woordverificatie. Tot nu toe heb ik (gelukkig) nog geen last van spam e.d gehad. En anoniemen kunnen zich ook gewoon bekend maken hoor, helemaal mee eens. Succes ermee, groetjes Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind het ook vreselijk die woordverificatie soms is het niet te zien en moet ik 3 keer proberen dan haak ik wel af moet ik eerlijk bekennen. Laats had iemand dat op mijn blog ook. Ik heb het vandaag uitgezet en ben benieuwd of het gaat lukken. Ik wel modereren aangezet. Krijg ik echter veel spam dat gaat ie gewoon weer aan. groet Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook geen woordverificatie, ik heb altijd zo'n moeite om te posten bij iemand die het wel heeft.
  Het staat dus uit bij mij. Ik krijg heel veel spam. Vandaag al 5, gisteren 10, eergisteren 4.
  Maar ik heb er geen last van want ze verschijnen niet op mijn blog^_^ Blogspot zet ze gelijk weg, het is maar 1 keer gebeurd dat er een niet spam-bericht bijstond en er komen geen spam-berichten op mijn blog.
  Ik geloof dat het iets is wat je kunt instellen, vraag mij niet hoe want helaas heb ik daar geen verstand van.

  Groetjes,
  Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook ik heb geen woordverificatie, en tot nu toe geen last gehad van spam.
  Ik kan je keuze goed begrijpen, zou waarschijnlijk hetzelfde doen.
  Jammer dat het moet....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allemaal bedankt voor de tips! Ik heb woordverificatie toch maar weer uitgezet. Vind het zelf bij anderen ook zo vervelend ... Dan maar een beetje spam! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara