WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

donderdag 12 november 2009

Mijn Kreadoe-dagje!

Net terug uit Utrecht van Kreadoe 2009! Wat een overweldigende hoeveelheid kramen en materialen heb ik gezien! Veel kaarten maken en scrapbooken, maar gelukkig toch ook nog een aantal viltateliers, al waren het er niet veel. Uiteraard heb ik wat dingetjes meegenomen: het pakketje Maria en het sterrenkindje van Atelier Pippilotta, twee 'gouden' Sinterklaasstafjes, veertjes voor op de pietenmutsen, een verdwijnstift, een lief borduurpakketje en drie schattige houten hartjes, waaraan ik het sterrenkindje nu al zie hangen ...Maar deze vond ik ook enorm leuk: sterren met een oogje eraan, die je op kunt hangen. Daar zie ik dus ook meteen een leuk kerstpoppetje op zitten! De kraam waar ik ze heb gekocht heeft een webwinkel op Creativ Company.Maar het leukst vond ik mijn ontmoeting met Jannie, van Atelier Poppejans! Jannie, wat zag je kraam er fantastisch uit! Wat een creativiteit! En ook Diane heb ik daar ontmoet, van Diane's Hobby. Echt hartstikke leuk om jullie live te ontmoeten, meiden! En, zo lief, mijn piepkleine pakketje mocht toch mee in een echte Poppejans-tas! Dank jullie wel!Ten slotte nog een tip voor een binnenkort te openen webwinkel:

5 opmerkingen:

 1. Hoi Barbara, wat een leuke aankopen heb je gedaan, ik ga zaterdag met Allysa saemn, ik heb er zo'n zin in!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Barbara, leuke spulletjes gekocht zie ik. De houten hartjes zijn ook erg leuk. Als ik ze zaterdag tegen kom. koop ik ze ook. Ik ben nieuwsgierig geworden van al het moois en naar de kraam van Atelier Poppejans. Fijne dag en de groetjes van Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zul jij het heerlijk gehad hebben in Utrecht ! Leuke aankopen gedaan ! Helaas ga ik dit jaar niet naar de Creadoe...
  Knutselse ;-)
  Goed weekeinde , groetjes van Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sinterklaas moet nog komen maar door al je mooie spulletjes krijg je nu al zin in de kerst!!
  Ik zag een patroontje/pakketje kerstwensjes op je foto, wat leuk.
  Van welk atelier is dat ??

  groetjes Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ~Hai Frederika, wat leuk dat je op mijn weblog langs komt! Het patroontje is een gratis patroontje van Creative Joy Design, maar het oorspronkelijke idee is van Yule's Dolls and Decoration.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara