WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

Wie ben ik?


Even voorstellen: mijn naam is Barbara Oudejans. Ik ben getrouwd met Raôul en moeder van twee kinderen: Denise en Jasper. Sinds mei 2009 ben ik met mijn weblog op het internet te vinden. Hier laat ik de seizoenentafelpopjes en zonnekindpoppen zien, die ik in mijn vrije tijd in mijn atelier maak. Deze popjes vinden een plekje op mijn seizoenentafel thuis, maar ook in mijn kleutergroep, waar ik als kleuterjuf mag werken.
Alhoewel veel van mijn vrije tijd op gaat aan het poppen maken, vind ik het ook heerlijk om te lezen en te wandelen met mijn Engelse Cocker Spaniel Linde. Verder heb ik in april 2015 de Specialisatie Handwerken aan de Hogeschool Leiden afgerond en speel ik sinds mei 2016 dwarsfluit.
Een aantal van mijn popjes is te koop. Mocht je interesse hebben, klik dan op 'Te koop / For sale'. Maar je mag me natuurlijk ook mailen: barbara@casema.nl.