WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

woensdag 4 november 2009

In de ban van Sinterklaas ...

Wat heerlijk om weer eens een avondje lekker te kunnen naaien! Na een aantal avonden vroeg naar bed, vanwege 'niet lekker' en 'moe', heb ik vanavond weer eens heerlijk kunnen werken aan mijn volgende project: de pakjesboot van Sinterklaas en zijn pieten. Uiteraard had ik het patroon van de pakjesboot van Atelier De Vrolijke Viltvriendjes al klaar liggen, maar op het laatste moment bedacht ik dat ik toch maar liever iets zelf ging bedenken ... Karton geknipt, patroon getekend, vilt geknipt en naaien maar! Een heel rolletje zwart garen heb ik erdoorheen gejast en ik ben er nog niet, hoor! Ik laat jullie alvast zien tot waar ik gekomen ben. Morgen verder!

2 opmerkingen:

  1. Hallo Barbara. Jij bent ook aan een boot begonnen. Ik ook, alleen ik kon niet verder. Ik had niet genoeg vilt. Vandaag het vilt binnen gekregen.Kijken of ik morgen er wat aan kan doen. Succes met je boot en de groetjes Rianne.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie boot ben je aan het maken, ik ben benieuwd naar het eindresultaat!
    Groetjes Corina

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara