WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

zondag 6 december 2009

Stralende ster!

Vanavond toch nog even zitten naaien en een ster bedacht voor boven de kersttafel op school. Ik had nog een snoertje LED-lampjes, dus zo bedacht, zo gedaan ...5 opmerkingen:

 1. Hallo Barbara,
  Eventjes niet geweest maar wat heb je een mooie dingen gemaakt! Erg "sofisch" hoor! (grapje)Je ster vind ik een "briljante uitvinding" heel handig en een stralend effect.
  Je opbouw van je kerst-tafel vind ik mooi echt in de sofische traditie. De mineralen dan de planten wereld volgende week de dieren. Wij hebben het vaak uitgebeeld door het op het raam te plakken. Dat gaf een heel fijn kleuren-spel en de kinderen keken er echt naar uit wanneer er weer iets toegevoegd werd. Je gaat er echt naar toeleven...vol verwachting en met een stil hart. Ik blijf je schieoenierg volgen, hartelijke groet Smoek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig, wat een goed idee, de kinderen zullen het prachtig vinden, ik ook trouwens:)!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ~ Hai Jeanet, Ja, lekker 'sofisch', he? Dat is ook de bedoeling, hoor. Ik probeer me er de laatste tijd echt in te verdiepen, vind het machtig interessant! Groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk bedacht !
  Je ezeltje van hier onder is ook een schatje...
  Groetjes van Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara