WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

zaterdag 9 januari 2010

Lekker knuffelen!

Gisteren had ik ineens zin om weer eens een knuffelpopje te maken en aangezien mijn duo, de collega waarmee ik mijn kleutergroep draai, zwanger is, ben ik aan dit knooppopje begonnen. Ze is van heerlijk zacht, lichtgeel flanel en ik heb de lap rondom met borduurgaren gefestonneerd. De muts heb ik met kleine kruissteekjes vastgezet op het hoofdje. Alleen ... het hoofdje blijkt niet helemaal goed in het midden van de lap te zitten (grrrrrrr!) en daar kan ik dus niet tegen! Mijn kinderen vonden het helemaal geen probleem: "Denk je nu echt dat een baby dat gaat zitten bekijken, mam?" Maar mij, perfectionist die ik ben, stoort het, dus ik ben gisteravond alweer aan een nieuwe begonnen ... Deze plaats ik nu dus voor een zacht prijsje onder mijn popjes die te koop zijn. Want ermee knuffelen gaat verder prima, hoor!

4 opmerkingen:

 1. Ach , niemand is perfect ;-)
  Hij is leuk hoor !
  Goed weekeinde vanuit Assen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem erg leuk en ik herken het wel hoor ;-)!
  Fijn weekend!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Barbara, er is ergens een stam op de wereld die grote kunst maakt. Maar in elk kunstwerk zit een kleinfoutje. Dat doen ze met opzet. Want alleen God is perfect en zo eren zij God. Ik vind je kroeltje lief en knuffelbaar heeft het Knuf-factor inclusief een klein foutje. Goed toch... Groetjes Smoek

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ~ Hai Smoek, wat een prachtig verhaal! Word er helemaal warm van!

  Groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara