WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

dinsdag 8 juni 2010

Nieuws uit mijn poppenatelier

Ik ben druk bezig mijn zolderatelier zo in te richten, dat er voor iedereen wat leuks te vinden is. Dat betekent dus vooral: inkopen! Vandaag werd er een pakket bezorgd en wat was ik blij toen ik dat uitpakte! Superblij ben ik met deze display voor 68 kleuren Venusgaren! Hij heeft inmiddels een mooi plekje op mijn atelier.Daarnaast heb ik nu een heerlijke voorraad vilt, maar liefst 66 kleuren!Ook mijn vulwol, haartjeswol, flanel en poppentricot heb ik aangevuld. Ik kan niet wachten om er weer heerlijk mee aan de slag te gaan. En ook voor cursisten is het heerlijk kiezen. Ik bied op mijn zolderatelier inmiddels pakketten aan van Atelier Pippilotta, Atelier Lindelicht, De Witte Engel, Hompeltje en Pompeltje en Bibi, en binnenkort komt daar Moeder Aarde van Inspiree nog bij!
Op 1 juli verschijnt mijn derde nieuwsbrief met daarin mijn cursusprogramma voor het najaar en de winter van dit jaar. Mocht je deze willen ontvangen, mail me gerust of laat een reactie achter. Je kunt ook kijken onder Workshops en agenda.

8 opmerkingen:

 1. Wauw wat een lekkernij. Om te snullen als die kleurtjes. Succes en als je helemaal klaar bent met je atelier laat je het dan op je blog zien, ik ben helemaal niet nieuwsgierig :-) groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ♥ Hai Esther, als je links klikt op 'Mijn zolderatelier' kun je zien hoe mijn atelier eruitziet. Klein, maar heel gezellig! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dan ga ik zeker even naar je "zolderatelier" kijken. Wat zal dat een feest zijn geweest om uit te pakken, ik word er al vrolijk van als ik naar de foto kijk.
  lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Barbara je doet het fantastisch wat een uitdaging meid
  zet hem op
  groetjes
  Constance

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Barbara,
  Ik heb dit allemaal niet gevolgd en we kennen elkaar ook (nog) niet. Maar ik wil je langs deze weg, heel veel succes wensen!
  Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een leuke kleurtjes, daar kun je hele mooie viltcreaties mee maken.
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heerlijk Barbara, en wat zal het gezellig zijn bij jou!
  Ik zou graag wel voortaan een nieuwsbrief willen ontvangen, wie weet ben ik een keer in de buurt..
  Groetjes, Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Barbara, wat heerlijk dat je je plannen allemaal nu ten uitvoering kunt brengen.
  Ik zou het heel leuk vinden om een nieuwsbrief van je te ontvangen.
  Liefs Carla.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara