WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

vrijdag 3 september 2010

Nieuws over de workshops

Gisteren gaf ik weer een gezellige workshop op mijn zolderatelier. We maakten het Bladveegstertje van Atelier Marinke. De deelneemsters werkten flink door en gingen dan ook allemaal met een mooi werkstuk naar huis. Omdat ik wel merkte dat twee uur tijd best krap is voor een workshop, heb ik besloten een aantal workshops én de atelieravonden te verlengen met een half uur: we starten dan dus om 19.30 uur. (De prijzen van de workshops blijven hetzelfde.) Ook de groepsgrootte, die eerst maximaal 5 was, heb ik veranderd, naar maximaal 4 personen. Op die manier houden we het gezellig en wordt het niet te druk op mijn zolderatelier!
De volgende workshop die ik geef is het Paddenstoelkindje van De Witte Engel op donderdag 16 september. Als je zin hebt om te komen, ben je van harte welkom!

2 opmerkingen:

 1. Klinkt erg leuk en gezellig je workshops!
  Heel veel succes met het paddestoelkindje!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello!

  Oh! I wish I lived near you so that I could take this class! I absolutely love her and just want to take her from the page! So special! :<)

  Wishing you a happy weekend!

  Hugs,

  Barbara Diane

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara