WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

zaterdag 16 oktober 2010

Druk met OlleSinds kort heb ik het boek 'Olle's skitocht' in huis en het leek me zo leuk om Olle eens als popje te maken. Dus heb ik het internet afgespeurd en uiteindelijk gekozen voor een pakket van Atelier Anne-Merijntje. Maar toen ik aan het pakketje begon, begon ik steeds weer dingen te veranderen: een andere kleur vilt, ander haar, andere schoenen, andere handjes ... Nu hij uiteindelijk af is, vind ik hem eigenlijk te groot voor wat ik ermee wil. En dus ben ik zelf aan het ontwerpen geslagen. Wel op mijn manier, dus een beetje van mezelf en een beetje van ... Op het resultaat moeten jullie nog eventjes wachten, want ik heb geen loodvoetjes meer in huis!

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk boek hè, Olle's Skitocht... Ik heb ook vorig jaar een Olle gemaakt. Ik ben benieuwd naar je uiteindelijke creatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, maar dit is toch ook een lief kereltje.
  Ik ben heel benieuwd, zet je ze straks samen op de foto?

  Groetjes Severine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk Barbara, Het is zo leuk voor kinderen om iets te maken, uit een boek waar je uit voorleest. Deze olle vind ik al prachtig, Wat zal de volgende er dan mooi zien.
  Lieve groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke Olle, de volgende word vast net zo mooi. Lieve Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nou ik vind dit anders echt een leukerd!!!
  mooi gemaakt!
  Liefs Angelina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het anders al een hele prestatie hoor, zo'n Olle maken... Ik heb gelukkig nog wat tijd voor de winter;-)Ben wel benieuwd naar jouw eigen Olle!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He;;o!

  He is wonderful! I love the clothing and the skis! So cute!

  Wishing you a great week!

  Hugs,

  Barbara Diane

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara