WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

maandag 22 november 2010

Engel met een hart van goudDeze engel met een hart van goud is van Atelier Pippilotta. (Het pakketje heet dan ook heel toepasselijk 'Hart van goud'.) Ik vind het ontwerp heel erg mooi en zie meteen ook allerlei variaties voor me: een geboorte-engel in rose of zachtblauw, een regenboogengel of een engel met een letter in haar handen ... Een ander kleurtje vilt, een ander voorwerp in haar handen en voilà. Ik vraag me af van wie dit hart van goud is? Kennen jullie iemand met een hart van goud? Ik ben heel nieuwsgierig ...

17 opmerkingen:

 1. Wat mooi, ik kende dit pakketje niet en als ik moet kiezen voor iemand met een hart van goud, hoef ik niet lang na te denken, mijn moeder!
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Om stil van te worden, zo mooi!
  Ik houd wel van de pakketjes van Pippilotta, maar ik heb net dit weekend met mezelf de afspraak gemaakt, dat ik geen pakketjes meer mag kopen, vóórdat ik mijn voorraad aardig verwerkt heb tot mooie popjes.

  En ja, ik ken ook wel iemand met een hart van goud, dat is mijn vriend.
  Hij steunt me door dik en dun, zelfs of vooral op die momenten dat ik het heel erg moeilijk heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marije van der Horst22 november 2010 om 20:13

  Wat een mooie engel heb je gemaakt.
  Ik ben dol op de pakketjes van Pippilotta, volg ook haar site.
  Iemand met een hart van goud ken ik wel, eigenlijk wel meer dan een, maar als ik dan toch moet kiezen... mijn eigen man.
  Hij is zo lief voor mij en onze dochters.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief engeltje, ik heb een hele lieve vriendin (beetje moeder voor mij) zij heeft een hartje van goud, lief voor iedereen en staat altijd voor iedereen klaar, ze woon wel een beetje ver van mij vandaan maar kan altijd bij haar terecht.Lieve Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een beauty is het, deze engel! Ze heeft iets teers..... Liefs Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. J ze is prachtig he? en een hart van goud...? ik heb al jaren contact met Susan van pippilotta, nog nooit ontmoet maar zij heeft volgens mij een hart van goud!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo ja ik ken een vrouw met een hart van goud haar naam is Teunie zij is mama van tien kinderen en ik volg al anderhalf jaar haar weblog.www.eenvoudigleven.blogspot.com
  ik vindt de engel heel lief ga haar zeker maken hoop voor de kerst.
  Liefs
  Constance

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schatje zeg.
  Trouwens een heel goed idee om haar iets anders in haar handen te geven en het zo passend te maken voor alle gelegenheden.
  Groetjes en een fijne dag Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je Engel ziet er schitterend uit! Leuk om op andere manieren de engel aan te kleden. zodat hij voor elke gelegenheid weg te geven, of neer te zetten is.

  Groetjes, Jeanine.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze is een schoonheid, heel mooi gemaakt!
  Groetjes, Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze is prachtig en fijn gemaakt.
  Je zou ze ook in de kerstboom kunnen hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je engel is mooi geworden. En is zo leuk om te maken he? Ik zou er nog wel meer willen maken. Jij ook bedant voor je lieve berichtjes.
  Liefs Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeps vergeten te zeggen wie volgens mij een hart van Goud heeft. Voor mij hebben er een paar een hart van goud Mijn vriendinnen Anneke, Jannie en Suzan van Atelier Pippilotta.
  Ook al ken ik je niet persoonlijk maar volgens mij heb je er zelf ook een. Je schrijft altijd zulke lieve berichtjes op je blog met zo liefde voor wat je maakt, dan kan het niet anders dan dat je ook een HART VAN GOUD HEBT.
  Liefs Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hello!

  I love your little angel! She is beautiful!

  Wishing you a lovely weekend!

  Hugs,

  Barbara Diane

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara