WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

vrijdag 9 december 2011

Kerstsfeertje

Gisteren had ik er ineens weer zin in: de kerstboom! Dus, snel van zolder gehaald en al mijn vilten kerstpopjes en hartjes erin gehangen. Hij is eigenlijk nog wat kaal, zie ik op de foto, maar dan heb ik de komende tijd tenminste wat te doen!Ook in de hal heeft Sinterklaas plaats moeten maken voor Kerst! Ik heb het mini kerstgroepje van Atelier Anemoontje weer neergezet, kaarsje erbij en ... laat Kerstmis maar komen!

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk toch! om bezig te kunnen zijn met kerstfreubels. Ik ben ook nog lang niet klaar! Ben benieuwd hoe je boom er uiteindelijk uit gaat zien.

    Het kerstgroepje vind ik erg schattig....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij hebben volgens mij echt dezelfde boom (zo'n smalle die makkelijk past)! Ik meng de freubels met gewone ballen en elk jaar komen er weer eigengemaakte tuttels bij. Wat heb je een leuke stal!
    Groetjes Severine

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara