WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

zondag 22 januari 2012

Speldenkussentjes

Bij Ingrid zag ik een tijdje geleden een ontzettend leuk idee: speldenkussentjes van vilt om een frisdankdop heen! Ik was meteen enthousiast en na wat proberen ... meteen verslaafd! Ik heb er al aardig wat gemaakt, zoals deze:Via via kwam ik op de site van degene die deze speldenkussentjes heeft bedacht en zij heeft er zelfs een boek over geschreven:Ik heb het natuurlijk meteen besteld bij Bol.com ...

5 opmerkingen:

 1. Ik heb er ook zo'n zin in maar ik heb nog allerlei andere plannen die voorrang hebben. Jij hebt de smaak te pakken! Wat zijn ze leuk, joh!!

  Groetjes Severine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze super! Vooral dat cakeje vind ik leuk, ik dacht ook meteen bij de mail die je recent stuurde met het verzoek om doppen dat lijkt wel een cakeje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had ze ook bij Ingrid gezien, ze zien prachtig. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag ze ook bij Ingrid. Leuk ja.

  Heb ze ook opgeslagen!!

  Groetjes Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara