WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

donderdag 28 juni 2012

Hoera! 200 volgers!

Drie jaar geleden begon het allemaal, hier op mijn weblog, en kijk nu eens: maar liefst 200 volgers heb ik inmiddels! Lieve volgers en andere bezoekers van mijn weblog: bedankt voor al jullie lieve, leuke, warme reacties! Ik hoop dat er nog veel mogen volgen en dat ik met mijn weblog een beetje inspiratie mag geven ...

Natuurlijk zijn 200 volgers reden voor een feestje, of liever: een give away! Wil je meedoen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en vertel daarbij ook welk popje jij zou willen winnen, als je zou mogen kiezen. Wie weet wordt je wens dan wel waarheid ...
O ja, je kunt meedoen tot en met vrijdag 13 juli!

37 opmerkingen:

 1. Natuurlijk doe ik mee! Heb geen voorkeur, alle creaties zijn leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn zeg, dat zo velen je volgen. Ik heb nog even rondgesnuffeld, zoveel leuks te zien!!! Voor de baby onderweg wil ik dan wel een zacht popje, lekker babyproof zeg maar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met je 200 volgers. Zo ver ben ik nog niet hoor.
  Groetjes, Ieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hieperdepiep! gefeliciteerd. Leuk he? Het bloggen en de reacties. Mag ik ook meedoen? Iets voor de kerstboom. Het is zo fijn om daar verschillende hangemaakte vilten dingen/popjes in te hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Congratulations! Of course you have more than 200 followers! Your creations are beautiful and full of imagination and love. Maybe you'll have 400 followers by next June, how happy!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met zoveel volgers!
  Ik lees je blog ook al een hele tijd, maar was nog niet officieel volger. Nu wel, nummer 201!
  Ik doe graag mee met de give-away. En als ik zou mogen kiezen... Moeilijk hoor, er is zoveel leuks!
  De herfstkabouter van Mieke Stender die je op 30 juni 2010 liet zien vind ik wel heel leuk. Ze zien er zo ondeugend uit.
  Groetjes van Corie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dear Barbara,
  I'm very happy for you. Yours dolls are so beautiful, and we all really like them. I especially like the snowdrop. I do not know when I will reach such artists like you!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd, ik ben ( nog) geen volger, maar sinds kort wel een trouw lezer. Ik heb net het poppenmaken weer opgepakt en weer helemaal enthousiast geworden. Graag doe ik mee voor je give-away, ik laat me graag verrassen alles is welkom. groetjes Janet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Барбара, я читаю Ваш блог через Google Reader уже давно. Очень люблю Ваши работы. Я думаю, что читателей Вашего блога намного больше. С наилучшими пожеланиями из России.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een hoop volgers en wat leuk dat je een feestje geeft. Ik doe graag mee met de give away en als ik zou mogen kiezen zou ik graag een wol elfje willen in herfstkleuren.

  Lieve groet Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met je 200 volgers.
  Geweldig.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd!!! En alles wat je maakt is mooi! Zou niet kunnen kiezen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik snap het wel die 200 volgers. Mij inspireer je in ieder geval. Kiezen is lastig, heel veel leuks, maar het ventje met een tentje met zijn sproetjes...die steelt toch wel mijn hart in deze tijd van het jaar!

  Gefeliciteerd!

  Olga

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geweldig, wat veel volgers! En vast ook nog meer mensen die, net als ik, op de achtergrond mee lezen. Als ik mocht kiezen dan wist ik het wel! Die prachtige blauwe kabouter, die staat te vissen of de mooie zeemeermin met de schelp in haar handen. Ze staan bij mij allebei op het lijstje om te maken, maar voorlopig komt het er nog niet van.
  Gefeliciteerd en hopelijk ga je nog lang door met dit blog en het inspireren van anderen.

  Groet,
  Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Och meid, wat leuk 200 volgers! Al verbaasd het me niet, je hebt een geweldig weblog en kunt gezellig schrijven, daar houden creatieve mensen van ;-)
  En dan kunnen we ook nog kiezen voor de give away, dat is toch zeker een hele verrassing! Jij blij, wij blij haha
  De kans is klein maar mocht je mijn naam er uit 'pikken' dan zou ik dat lieveheersbeestje op je hand, in de rechterkolom een heel warm welkom heten hier. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. I am a follower of your blog in the U.S. You are very much an inspiration! All your creations are beautiful, but I especially love your mermaid and dune elves!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk zeg 200 volgers, gefeliciteerd! Ik kijk erg graag op je blog en vind het leuk om je te volgen.
  Ook ik doe graag mee met je give away. Mocht ik winnen dan word ik graag verrast!
  Liefs,
  Nanaya

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw 200 volgers. Ik neem regelmatig een kijkje en zit steeds weer vrolijk te kijken.Ik doe graag mee maar kiezen kan ik niet, laat me dan wel verrassen.

  Gr Nancy.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super geweldig veel 200.
  Van Harte.

  Ik zou graag mee doen voor iets leuks voor onder de boom.
  Wat maakt niet zo veel uit als het maar een beetje in onze thema's past.
  Dat zou geweldig leuk zijn.

  Heel fijn weekend Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gefeliciteerd met je 200 volgers! Het is zeker een feestje waard. Ik doe graag mee met je give away. Welk popje moet ik nog even over nadenken hoor ze zijn stuk voor stuk mooi lief en leuk! Geen voorkeur.
  Liefs Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. 200!!! Wouw...
  Mijn voorkeur zou zijn de Blauwe zeemeermin. Britt en ik zijn naar The Little Mirmaid geweest en omdat ik de blauwe zus van Ariel ken, kreeg Britt van haar een handtekening. Vandaar mijn voorkeur voor "de blauwe zus/zeemeermin".
  Liefs
  Barbara (Reukers-Bos)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw Barbara, al ruim 200 volgers!! Nou helemaal verdiend hoor, want je blog inspireerd velen!!
  Gefeliciteerd!!!

  Liefs Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gefeliciteerd met je 200 volgers,
  Je blog is geweldig en leuk om te lezen.
  En een give away. wow super gaaf.
  O ik heb inmiddels een aardige kabouter tik gekregen.
  Dus mocht ik het zijn verras me dan maar met een leuk kaboutertje.
  En niet gewonnen.... tja dan ga ik zelf weer aan de slag ha ha.
  Lieve groet Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Jemig! alweer 200....Wat veel!
  Maar je hebt dan ook wel een hele leuke blog!!
  Ik doe graag mee met de give-away, maar kiezen is moeilijk. Alles wat je maakt vind ik leuk.
  Misschien mag ik vermelden dat ik een zwak heb voor engeltjes, elfjes, kaboutertjes en zeemeerminnen.....

  Gefeliciteerd met de vele volgers en lieve groetjes,
  Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 25. 200, wow mooi aantal. En wat een leuke give away. Ik doe graag mee. Maar wat zal ik kiezen? Je maakt zo veel mooie dingen. Op dit moment wonen hier nog geen kabouters, dus dat zou dan mijn keuze zijn. Heel veel succes met je give away.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 26. nou fijn hoor 200 volgers.
  Erg veel, Je hebt zoveel leuke dingen op je blog dat ik haast niet kan kiezen tussen een kabouter of het lieveheersbeestje vind ik ook schattig, mocht ik winnen dan laat ik de keus aan jou.

  Succes. Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Lieve Barbara,

  Van harte gefeliciteerd met je 200 volgers!
  Ik wil graag meedoen met je give-away.
  En wat ik wil winnen? Geen idee, dat mag je zelf weten, alles wat je maakt is prachtig! :)

  Liefs,
  Melanie
  ma-de-by-me.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. GEFELICITEERD geweldig 200 volgers. Je maakt ook zulke leuke spulletjes. Ik doe graag mee. fijne week Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Gefeliciteerd Barbara, 200 !!!! wat een mensen!! En ik doe graag mee met je give-a-way...mocht ik de gelukkige zijn dan ben ik met alles blij...alles is lief en mooi gemaakt!!
  Groetjes Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Gefeliciteerd Barbara, 200 !!!! wat een mensen!! En ik doe graag mee met je give-a-way...mocht ik de gelukkige zijn dan ben ik met alles blij...alles is lief en mooi gemaakt!!
  Groetjes Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hoi Barbara, gefeliciteerd met je 200 volgers! Je hebt een leuk blog om te volgen en ik lees graag met je mee :) Ik doe ook graag mee met de give away en mocht ik de gelukkige zijn dan zou ik wel een kaboutertje of een paddestoeltje voor de herfsttafel willen winnen. Groetjes Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 32. jemig ik ben no 206 :-), ik begin net ik heb er maar 200 minder ha ha, ik word dus ook je nieuwe volger, wat maak jij mooie creatie's zeg...alles is mooi.dus mocht ik 1 van de gelukkige zijn dan laat ik me mooi verrassen :-), lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 33. http://creaties-jenneke.blogspot.nl/2012/07/five-away-poppenatelier-barbara.html
  hier heb ik het geplaatst ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Gefeliciteerd, ik vind 200 volgers eigenlijk nog te weinig voor zoveel moois wat je laat zien. Althans, ik kom zeer graag kijken en inspiratie op doen.

  Zou ik mogen winnen, dan kan ik toch niet kiezen, ik zou wel heel blij zijn met een mooi winters poppetje of je lieve madeliefje... ach het is allemaal zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Gefeliciteerd, ik vind 200 volgers eigenlijk nog te weinig voor zoveel moois wat je laat zien. Althans, ik kom zeer graag kijken en inspiratie op doen.

  Zou ik mogen winnen, dan kan ik toch niet kiezen, ik zou wel heel blij zijn met een mooi winters poppetje of je lieve madeliefje... ach het is allemaal zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Gefeliciteerd!
  Ik lees je blog graag, zo leuk om te zien wat andere mensen maken, dat geeft mij ook weer inspiratie! Ik vind veel leuk, maar de zeemeermin of Olle zijn wel heel leuk, of iets voor de Sinterklaastafel!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wilde je nog zeggen dat ik je blog op mijn Pinterest heb staan en dat hij door iemand in de USA is gerepinned!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara