WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

zaterdag 13 april 2013

Boodschappen doen!Toen ik vorige week de foto van mijn winkeltje op facebook zette, kreeg ik een reactie van een moeder van school: "Nu moeten er natuurlijk ook nog klanten bij, Barbara!" Daar had ze wel gelijk in en ik vond het meteen een heel leuk idee. Dus heb ik twee popjes gemaakt, die boodschappen komen doen.De aankleding van de popjes heb ik bewust heel eenvoudig gehouden, omdat de kinderen uit mijn klas ermee zullen spelen en ik bang ben dat er snel dingen stuk zullen gaan. De haartjes heb ik dan ook van Puppengarn gemaakt, wat ook een stuk steviger is. Dit weekend kan ik lekker nog even zelf met mijn winkeltje spelen, maar maandag gaat het mee naar school!

(Het winkeltje is inmiddels meer dan gevuld, dankzij ouders van school en een lieve collega! Ik heb een heleboel voorraad apart gehouden, voor als er dingen stuk mochten gaan.)

4 opmerkingen:

 1. Leueueueueuk die popjes en idd heel geschikt voor peuters en kleuters. Mijn kleindochter Luna van 14 maanden zou er nu al heel leuk mee spelen.
  Groetjes marjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooohhh wat leuk!!! Super.
  Liefs Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig, ik dacht al die gaat er vas nog wel wat bij maken. En tadaaaaaa....daar is het al. Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik ben benieuwd naar de reacties van de kinderen als hun juf weer met zoiets leuks aankomt...
  Groetjes Severine

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara