WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

vrijdag 21 juni 2013

Zomer?

Ik schaam me een beetje dat ik al zo lang niets van me heb laten horen! Hoe dat komt? Allereerst heb ik geen inspiratie, geen drang om iets te maken. Dat komt vanzelf wel weer, hoor. Maar nu ligt het gewoon even stil. Daarnaast ben ik bezig met de verhuizing van mijn atelier: ik ga van de zolder naar de kamer van mijn zoon, die dus naar zolder gaat. Dat vraagt om aanpassingen zoals gordijnen en om opruimen van allerlei overbodige rommel! Ik heb al heel wat maaksel van de planken gehaald en in dozen en bakken gestopt, maar ... het is zo veel! Ik ben benieuwd of het allemaal gaat passen in het kamertje van mijn zoon ...

Omdat het vandaag toch echt zomer is (je zou het niet zeggen met die regen), heb ik mijn seizoenentafel aangepast. Zo is het in ieder geval binnen wel zomer!4 opmerkingen:

 1. Ik heb soms ook wel tijden dat ik niet zoveel inspiratie heb om te vilten. Succes met de (kleine) verhuizing!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Barbara,
  Het is heel herkenbaar! Ook bij mij staat alles op een laag pitje bij gebrek aan inspiratie en zin, en omdat andere zaken mijn aandacht vragen. Ter zijner tijd komt het vast weer terug.

  Je seizoenstafel ziet er erg leuk en zomers uit. Kan ik van het buiten gebeuren niet zeggen!
  Maar ook dat komt weer goed. (hoop ik)

  Lieve groet, Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op dit moment krijg ik vooral inspiratie voor de herfst, gek he?
  Verder maak ik weinig tot niets voor de seizoenstafel. Ik pak de dozen met spulletjes van vorig jaar, ben even met andere dingen bezig (ook handwerk dat wel) en verder gebrek aan energie om echt heel veel te maken.
  Bij jou zie ik wel een heel leuk zeemeerminnetje...hmm...dat lonkt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou het komt vast wel weer goed en een leuk zomerhoekje heb je gemaakt.
  Ennuh succes met de verhuizing , volgens mij een interne mega klus.
  Groetjes Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara