WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

zondag 19 januari 2014

Verjaardagsengel en hakenDeze verjaardagsengel maakte ik voor mijn lieve schoonmoeder, die afgelopen vrijdag jarig was. In haar armen draagt ze een mandje met bloemen voor de jarige.


En dan was gisteren alweer de zesde dag van de Opleiding Handwerken. Onderwerp van die dag was haken in de tweede klas (groep 4). Natuurlijk gingen we ook zelf nog even praktisch aan de slag. We maakten een beginnetje met een ballennet en dat mag ik thuis dus lekker afmaken! Een leuk werkje en helemaal niet moeilijk!

5 opmerkingen:

 1. leuk om het handwerken weer een beetje hot te maken zeker voor basis school kinderen ik ben ook in de ban van de haak maar dan van de jaar deken heerlijk om het weer eens goed op te pakken .
  Groetjes Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige engel heb je gemaakt. En haken is ook zo leuk om te doen. Voor je het weet heb je er een verslaving bij.
  Groet Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Barbara, je hebt de smaak te pakken! Haak je ook mee met de deken, je kunt nog aanhaken ;-) http://scrapselsvanjolanda.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie engel!
  En een mooi bloemetje gehaakt, of is dat juist het begin van je ballennet? Ik vind het nu al mooi!
  Groetje van Titia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ze is prachtig deze verjaardagsengel , en het netje is een heerlijk werkje
  groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara