WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

woensdag 19 maart 2014

BroekzakkabouterHet is alweer een hele tijd geleden dat ik een hoofdje trok voor een popje, omdat ik zo druk ben met breien. Vandaag bedacht ik me ineens "Zou ik dat nog wel kunnen?". Dus ging ik vanmiddag lekker naar mijn atelier, waar ik heerlijk rustig heb zitten werken. Omdat ik de broekzakpopjes van Severine zo leuk vind, wilde ik ook zoiets maken, maar dan een slag groter. Het lijfje en de muts zijn van velours, de kraag is van vilt. De oogjes en het mondje heb ik geborduurd, omdat ik denk dat potlood snel van het gezichtje af gaat, als een kindje hiermee knuffelt! (Met dank aan Severine voor de inspiratie!)

4 opmerkingen:

 1. past ie ook in mijn broekzak ?? daar is nog wel een plaatsje vrij voor zo'n leukerd lieffff :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is lief! Tja, van die "uitgelopen mascara" zoals bij Pijke is echt niet leuk (kwam wel weer goed, gelukkig). Hoe groot is jou popje geworden?
  Groetjes Severine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief popje !
  Groetjes Margriet

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara