WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

donderdag 12 maart 2015

Mola-techniek tablethoesjeOp de Opleiding Handwerken hebben we kennisgemaakt met de Mola-techniek, een techniek die afstamt van de Cuna-indianen. Je werkt met laagjes stof, eigenlijk omgekeerd appliceren. Ik vond het erg leuk om te doen, maar toen mijn lapje af was, wist ik niet goed wat ik ervan zou maken. Tot ik mijn tablet los zag liggen op de bank ... Mijn Mola-werkje is dus nu een tablethoesje geworden!

3 opmerkingen:

 1. Ik zag de techniek bij Severine ook al voorbijkomen. Omdat ik het niet kende ben ik het gaan opzoeken. Mooie hoes heb je gemaakt.
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk geworden. Van een afstandje lijkt het alsof de vis gewoon op het blauwe lapje ligt, maar van dichterbij zie je het verschil wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is prachtig, Bar en wat een "nuttige" bestemming!

  Groetjes,
  Severine

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara