WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

dinsdag 5 mei 2015

KaboutermeisjeIk ben de afgelopen dagen druk bezig geweest met dit kaboutermeisje. Het is een ontwerp van Atelier Wollepop. Het popje is vrij klein, 12 cm hoog, met een hoofdje van 8 cm. Flink priegelen dus! Het patroontje van het jurkje kreeg ik van Severine. Ik moest wel aan het rekenen om het te verkleinen en eigenlijk paste het toen nog niet echt. Dus hier en daar nog wat bijgeknipt en nu denk ik dat het wel kan. Ik heb het patroon van het lijfje ook nog vergroot, zodat ik het kan gebruiken voor wat grotere hoofdjes die ik nog heb liggen, want voor een knuffeltje vind ik dit maatje eigenlijk net te klein.

4 opmerkingen:

 1. Wat een liefie. Het jurkje staat haar leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje is het geworden, waar heb je de haartjes van gemaakt ?
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara