WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

donderdag 25 juni 2015

Druk met van alles!Ik ben druk met van alles! Op mijn werktafel liggen hoofdjes, uitgeknipte patronen, pijpenragers met kralen, een breiwerkje en veel kopietjes en boeken! En alles moet af! Gelukkig weet ik wel dat ik één ding tegelijk kan, dus gestaag wordt de berg minder. Het kaboutermeisje hierboven krijgt nog een jurkje of een slaapzakje. Ze heeft een pakje van rood Nicky velours en een geborduurd gezichtje.Door de site van Blumenkinder und deko kreeg ik weer erg veel inspiratie om bloemenkindjes te maken. Ik heb zelfs even met Barbara (ja, we hebben dezelfde naam!) heen en weer gemaild om ervaringen uit te wisselen. Erg leuk! Het lampionkindje hierboven is een beetje van mezelf en een beetje van Mieke Stender. Het gezichtje heb ik toch ook weer geborduurd.En dan had ik van de week een verdrietig meisje in mijn klas, dat 's nachts geplaagd werd door nachtmerries en niet kon slapen, en dus overdag op school erg moe was. Ze vertelde me dat haar dromenvanger nep was, want hij werkte dus echt niet! Ik beloofde haar een engeltje voor haar te maken, dat boven haar bed kon hangen en alleen maar mooie dromen zou brengen. Nu maar hopen dat ik niet te veel heb beloofd ...

3 opmerkingen:

  1. wat mooi weer Barbara een berg werk hoe herkenbaar hoop dat het kleine meisje weer lekker slaapt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke projecten om allemaal af te maken! Ik duim mee dat je engeltje helpt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel herkenbaar een tafel met diverse projecten maar ooit komen ze allemaal klaar. Je popjes zijn weer prachtig geworden en de engel zal vast een mooie glimlach op het gezichtje toveren van het verdrietige meisje.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara