WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

donderdag 18 juni 2015

Klosjeshouder van houtVandaag had ik zo'n 'last' van rondslingerende klosjes garen ...... dat ik zelf een garenklosjeshouder bedacht! (Toen ik op internet ging zoeken, vond ik allerlei dure, plastic of ingewikkelde oplossingen.) Ik nam een houten blok uit de bouwhoek, tikte er vier lange spijkers in en ...... voilĂ ! Mijn eigen garenklosjeshouder! Zo superhandig!Ik maakte ook nog even wat hoofdjes voor een paar herfstpoppetjes.

5 opmerkingen:

 1. ha ha zo een staat er al meer dan een jaar in mijn atelier en het is een handige uitvinding ik heb hem ook zelf bedacht maar dan langwerpig voor 8 klosjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is handig zeg:) Dat is toevallig ik ben ook met een hoofdje bezig. Ik ga een seizoenspopje maken voor op de wolkrans voor de opleiding. Veel succes met je popjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een mooie oplossing maar Bar, is dat niet heel veel hout voor 4 klosjes, daar hadden nog wel een paar spijkers bij gekund, toch?
  Groetjes Severine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie hoofdjes heb je daar gemaakt en die klossenhouder ..... erg handig.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara