WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

woensdag 3 februari 2016

Maria Lichtmis en haken mijn (red)ding ...Het is alweer februari! Gisteren was Maria Lichtmis en dus mocht Moeder Aarde weer met haar wortelkindjes op de seizoenentafel verschijnen. Ze is nog steeds mijn favoriet ...Sinds 8 januari haak ik mee met de Lossen en Vasten CAL 2016 en het is leuk! Voorheen was haken nooit zo mijn ding, dacht ik, maar nu is haken mijn REDding! Ik ben al een heel eind en het wordt al een flinke deken. Elke week komt er een stuk van het patroon op de site van Lossen en Vasten met steeds weer nieuwe steken. Ik heb o.a. de 'Judith-steek', de kruissteek en reliƫfstokjes leren haken, maar er zitten nog veel meer steken bij, die ik nog niet kende. Iedere week is weer een verrassing!En tot slot kan ik ook het breien nog niet laten, hoor! Ik zag dit patroon van een muts op het blog van Arne en Carlos, en ik moest het gewoon proberen. Lijkt heel ingewikkeld, maar eigenlijk is het heel eenvoudig. En met wat ruitjespapier teken je zo je eigen patroon. Wordt vervolgd, ben ik bang ...

6 opmerkingen:

 1. ha leuk haken is leuk om te doen ik heb ook lang gedacht dat het niet mijn ding was maar nu......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha ha, je hebt het zwaar te pakken zo te lezen.
  Gelukkig is het een vrij onschuldige verslaving, handwerken....
  Geniet er maar van.
  En wat zijn je wortelkindjes leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie Moeder Aarde heb je en die wortelkindjes vind ik echt schattig !
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er allemaal heel ingewikkeld uit...al die steekjes en kleurtjes...Wat leuk, Bar, dat je zo gegrepen bent...is goed voor je!!!
  Groetjes,
  Severine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ik ooit de tijd heb ga ik ook een deken haken...

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara