WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

zaterdag 28 oktober 2017

Op tijd voor Sint Maarten ...Vandaag maakte ik een nieuw setje popjes voor mijn Sint-Maartenstafel. Met hun gebreide mutsje en hun lampionnetje zijn ze op tijd klaar voor 11 november! (Het patroon van deze popjes komt uit het boek ‘Making Peg Dolls’ van Margaret Bloom.)

6 opmerkingen:

  1. Ik vind ze erg leuk geworden, ik was nooit zo van de kegelpopjes, maar sinds ik op pinterest een bord voor peg dolls heb aangemaakt en zie wat voor leuke dingen je er mee kunt maken, ben ik helemaal om.
    Groet Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schattig! Heel leuk, die seizoenstafel van je! Telkens kijk ik graag even mee wat je er nu weer van maakte. Ik heb hier thuis ook een kastje dat ik elk seizoen decoreer, maar meestal blijft het bij de 4 hoofdthema's (lente, zomer, herfts, winter) terwijl er nog zoveel mogelijkheden zijn! Bedankt voor de inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eenvoudig maar heel leuk. Mooi op de herfsttafel.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara