WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

donderdag 22 oktober 2009

Magical Forest in mijn achtertuintje ...

Gisteren heb ik eindelijk mijn Magical Forest afgemaakt! Vooral de 30 kleine blaadjes waren een heel werk. Ik heb gewoon pijn in mijn arm van het knippen: vilt-RSI zullen we het in het vervolg maar noemen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het blaadje van het patroon echt te lastig vond om 30 keer te knippen, dus ik heb blaadjes uit de losse hand geknipt ... foei! Maar het resultaat is desondanks de moeite waard. Ik heb maar 1 uiltje gemaakt, omdat ik meer eigenlijk niet nodig vond. En nu hebben mijn kabouters eindelijk een degelijk huis! Zullen ze er blij mee zijn?Het model van de paddestoel vind ik trouwens voor herhaling vatbaar. Wie weet maak ik hem ooit nog eens in andere kleuren?

5 opmerkingen:

 1. Hoi Barbara, ik vind hem erg leuk geworden, ik hou wel van een beetje eigen inbreng, ze zijn erg leuk je blaadjes!
  Ik ga hen denk ik van de winter maken in het ijsblauw!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ~ Hai Corina, lijkt me mooi, in het ijsblauw, en dan met kleine vlokjes sneeuw op de takken en een sneeuwuiltje erbij! Groetjes, Barbar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja kijk, zo komen we wel op ideeen!
  Ik zie hem al helemaal af met sneuwelfjes erbij....
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is 'ie mooi geworden . Geweldig trouwens wat er met die noten gaat gebeuren !
  Fijn weekeinde , groetjes van Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor al die paddestoelen bij iedereen op de log. Ieder heeft zo zijn eigen idee├źn. Jou paddestoel is erg mooi geworden. Zelf heb ik ook het patroon, maar hij zal blijven liggen tot volgend jaar nu geen tijd meer voor. Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara