WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

zondag 18 oktober 2009

Winterkoningin

Tussen alle andere ontwerpen door waarmee ik bezig ben, moest ik vandaag echt nog even dit ei leggen: een winterkoningin. Geinspireerd op de poppen van Inspiree, maar ik vind het heerlijk om de basis daarna helemaal zelf in te vullen. Pareltje hier, sterretje daar en als sluitstuk een tiara met pailletjes. Het is er misschien nog geen tijd voor, met het regenachtige herfstweer, maar deze winterkoningin gaat het vast goed doen op mijn winterseizoenentafel!

4 opmerkingen:

 1. Hallo Barbara. Wat is ze mooi geworden, mooie kleur blauw heb je gebruikt. Ik wil haast zeggen laat de winter maar komen. Maar dat zou jammer zijn als we Sinterklaas en Piet zouden overslaan en de Kerst wil ik ook eigenlijk niet missen. Maar jij hebt in ieder geval al een mooi pronkstuk voor de wintertafel.
  Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind haar werkelijk prachtig geworden, wat een mooie kleur blauw heb je voor haar gebruikt, leuk dat de kleur terug komt op haar rok en tiara, echt een pronkstuk op je wintertafel!!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig! Vind het prachtige popjes van Inspiree! Je hebt er al aardig wat van gemaakt zie ik. Super hoor. Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettende mooie lieve winterkoningin, en wat maak je die hoofdjes toch goed!! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara