WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

woensdag 7 april 2010

Dita Blom als inspiratiebron (RECTIFICATIE!)Dit boek heb ik vandaag in huis gekregen en ik ben er helemaal weg van! Op zaterdag 17 april geeft de schrijfster ervan, Dita Blom (website Blomsterstuga), een workshop bij Atelier Wollepop in Lelystad en ... jullie raden het al: ik heb me opgegeven! Ik ben er helemaal blij van dat ik hiermee aan de slag ga! Op de site van Dita kun je zien wat een mooie dingen ze allemaal maakt.

RECTIFICATIE: Deze workshop wordt niet gegeven door Dita Blom, maar door Gemma Anink! Dita Blom is voor een wandkledencursus te gast bij Atelier Poppejans in Luttelgeest op 29 mei en 5 juni.

11 opmerkingen:

 1. Das Buch habe ich auch, es ist wunderschön!
  so schöne Ideen!!
  liebe Grüße, cornelia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is inderdaad een mooi boek, echt een feest voor je ogen, maar nog gaver is het als je zoiets moois ook nog eens zelf kunt gaan maken tijdens een workshop ..veel plezier.
  Groetjes Natascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een topper dit boek. Ik heb hem ook in mijn bezit. Heb ook al meerdere cursussen bij Dita gevolgd toen ze nog bij me in de buurt woonde. Heel veel plezier, al moet je nog even geduld hebben voor het de 17e is.
  Groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor mij een onbekend boek. Maar ik vilt nog niet zolang en ook zeker niet zo intensief als jij dat doet. Ik doe nog veel meer andere dingen erbij. Vind zoveel leuk om te doen.
  Ben wel nieuschierig wat je gaat maken. Je laat het ons toch wel zien?

  Ja ik bedenk het zelf.Ik heb wel iemand waar ik het mee samen doe. Ik maak de popjes en heb dan meestal ook wel in mijn hoofd wat ik er mee wil. Samen met Marion maak ik dat dan. We vullen elkaar super goed aan en weten van elkaar wat we wel en niet mooi vinden.
  En als we eenmaal met iets beginnen komt er seeds meer bij.Ik zou het ook met niemand anders kunnen als met haar.
  Groetjes en een fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk boek is dat hè! Ik heb 'm ook al enige tijd in de kast staan. Ook een vier seizoenenwandkleed gemaakt. Wel zelf thuis zitten prikken, fantastisch om te doen.....schilderen met wol is het!
  Veel plezier bij Dita!
  Groetjes, Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk boek waar je inderdaad veel isnpiratie uithaalt. Alvast veel plezier gewenst als je naar Dita Blom gaat.
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi boek! ik heb het ook. Veel plezier op de workshop!

  groetjes, Gera

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beste lezers,
  wat fijn dat jullie mijn boek zomooi vinden. Alleen kom ik op 17 april niet naar atelier Wollepop! Misschien iemand anders? Wel ben ik voor een wandkledencursus te gast bij Poppejans in Luttelgeest op 29 mei en 5 juni. Of bij mij in Loppersum, natuurlijk.
  Allemaal veel plezier met de wol
  Groet, Dita Blom

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ♥ Dank je wel, Dita, voor je reactie! Wat dom van me dat ik jouw naam bij de workshop heb genoemd! Het gaat nl. om Gemma Anink, die bij Wollepop een workshop komt geven! Excuses en hierbij heb ik het bericht meteen even aangepast! Blijft wel staan dat ik je boek en je werk schitterend vind! ♥ Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig boek, ik heb het ook en ik heb ook laatst een workshop olv Gemma gevolgd.Het was een heerlijke dag en een prachtig resultaat. Ik wens je een hele plezierige dag toe.
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig boek inderdaad! En heel toevallig heb ik net de foto van het wandkleed dat ik bij Gemma maakte op m'n blog gezet. Veel plezier met die workshop, je zult veel leren en inspiratie opdoen!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara