WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

zondag 5 december 2010

Tweede adventszondagVandaag is de tweede adventszondag, tijd om iets uit het plantenrijk aan mijn seizoenentafel toe te voegen: wat mos, een dennenappel en wat boomschors. Ik kon het niet laten de engel met het kindje in haar armen er alvast boven te hangen.
Jozef en Maria zijn inmiddels ook onderweg: ze moeten de hele vensterbank nog af!

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat ze nog over he hele vensterbank moeten, hoop dat ze volgende week weer wat dichter bij je seizoen's tafel zijn, fijne week Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er nu al leuk uit. En ja Jozef en Maria moeten nog een eindje wandelen voor ze er zijn. Mijn Jozef en Maria staan zowat elk uur op een ander plek. Hi Hi dit doet de jongste hoor!
  Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie seizoenstafel gaat het worden bij jou.
  Hier moet het sinterklaasgebeuren nog opgeruimd worden en dan ga ik het geheel omtoveren voor de adventstijd en de naderende kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er heel mooi uit en Maria en Jozef die op weg zijn ........ maar ik mis het ezeltje nog, misschien volgend jaar als je tijd hebt.
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara