WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

woensdag 5 januari 2011

Een moeilijke beslissing ...

Vandaag heb ik een moeilijke beslissing genomen: ik heb besloten dat ik voorlopig stop met het geven van workshops. Wat begon als hobby, begint voor mij nu steeds meer te lijken op een extra baan en dat is niet wat ik wil. Vandaar dat ik morgen mijn allerlaatste workshop geef … Alle andere workshops en atelieravonden en –ochtenden komen daarmee te vervallen.

Ik ga weer terug naar waar het allemaal mee is begonnen: zelf poppen en popjes maken en daar van genieten. Iedereen die bij mij ooit een workshop volgde: hartstikke bedankt voor jullie enthousiasme en gezelligheid! Mijn weblog blijft gewoon bestaan voor het delen van ervaringen …

13 opmerkingen:

 1. Soms moet je een knoop doorhakken. Ik hoop dat je je snel weer lekker in je vel voelt en dat gene kunt gaan doen wat je het leukste vind

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is vast geen gemakkelijke beslissing geweest, maar ik kan het mij heel goed voorstellen. En uiteindelijk moet het ook leuk blijven natuurlijk.
  Ik hoop dat we nog wel van jouw blog mogen blijven genieten en alles wat je maakt. Misschien nog wat ervaringen uitwisselen her en der.

  Lieve groetjes van Gracia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat is best moeilijk als je iets doet wat je leuk vind maar dan toch los dient te laten.... Maar het hoeft niet voor altijd zo te zijn. Je hebt er van geproefd en genoten dat is ook fijn en misschien in de toekomst...! Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen!!! Groetjes Smoek

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moeilijke maar een zeer goede beslissing!!
  Lekker weer terug naar de basis en zelf dingen maken. Geniet er van!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Verstandige maar moeilijke beslissing heb je genomen. Fijn dat je blijft blogen en ik ben heel benieuw wat je dit jaar allemaal voor moois maakt. Lieve Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad een moeilijke beslissing, maar een goede basis is het aller belangrijkste. Sterkte! Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hello!

  It is always good to take a break when something becomes a burden instead of the original intention - to just have fun. Going back to just creating what you love sounds like a good decision! You can always return to having workshops when your are refreshed again in spirit and perhaps have a different critera and plan more suited to what you now know would fit in your life.

  I wanted to let you know that I have left you a gift on my blog.

  Wishing you a happy day today!

  Hugs,

  Barbara Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Moeilijke beslissingen altijd, zulke dingen, maar verstandig om te kiezen voor dingen waar je ├ęcht plezier uit haalt, zonder dat het een last wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat goed dat je een beslissing hebt gemaakt die goed is voor jezelf.
  Lekker tot rust komen en genieten van het knutsellen.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heeel herkenbaar, ik heb ook keuzes moeten maken, terwijl ik alles leuk vind. Maar je zult zien dat het de kwaliteit (innerlijk en uiterlijk) van dat wat je blijft doen, alleen maar beter wordt. En als er weer meer ruimte komt kun je het altijd weer uitbouwen Ik blijf je blog lekker volgen.
  Groetjes, Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een dapper besluit!! Het moet zeker leuk blijven en geen last worden.

  Doe de dingen op je eigen manier en tijd, geniet van je eigen creativiteit!


  Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is belangrijk jezelf niet voorbij te hollen in het leven anders boet de kwaliteit heel erg in. Een moeilijke beslissing, maar het zal waarschijnlijk allemaal perfect goed komen. Je zal wel zien. Volg je gevoel!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara