WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

donderdag 22 januari 2015

Breirolsjaal en gehaakte col



Het is een tijdje stil geweest op mijn weblog ... vanwege de griep! Ik heb echt wel twee weken op bed gelegen en pas vandaag heb ik mijn energie een beetje terug. Wat ben ik daar dankbaar voor! Aan breien ben ik nauwelijks toegekomen, maar ik ben toch een stukje verder met mijn breicolsjaal. Het tweede patroontje is de trapjes boordsteek 2/2 en het derde patroontje is de enkele stippen. Dit patroontje zie je alleen niet zo goed met deze dunne wol, dus ben ik snel overgegaan naar het vierde patroon: de tegeltjessteek.



Voor mijn verjaardag gisteren kreeg ik twee bollen prachtige Lang Yarns Malou én een haaknaald nummer 10 en ik kon het niet laten om vandaag toch even een beginnetje te maken met een gehaakte col. Het patroon van deze col kun je vinden op de weblog van Wolplein.

1 opmerking:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara