WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

vrijdag 22 april 2016

Gebreide vertelkabouter


Daar is hij dan! Deze vertelkabouter is gebreid van wol (Drops Karisma) en gevuld met schapenwol. Zijn gezichtje is geborduurd met wol en in zijn armpjes kun je je duim en wijsvinger steken, zodat hij kan bewegen. Het patroon voor deze kabouter komt uit het boekje 'Kabouters om zelf te maken'. Ben benieuwd wat voor verhalen hij te vertellen heeft! (Voorlopig is deze kabouter gereserveerd voor een kinderopvang in Amstelveen. Mocht je ook zo'n kabouter willen, laat dan een berichtje achter of kijk even op Te koop/For sale!) Ik ben inmiddels bezig met zijn zusje ...

4 opmerkingen:

 1. Wat zal hij mooie verhalen gaan vertellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk om deze vertelkabouter te zien ik heb het boekje ook ik denk dat ik het eens op ga zoeken ;o)
  Ben erg benieuwd naar zijn zusje dus ik ga je volgen ;o)
  groetjes, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schattig !!! zo waren er ook loopkabouters daar steek je de vingers in de benen en.... ze lopen zo weg , past ook wel bij jou :))))

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara