WARM WELKOM OP MIJN WEBLOG!

Wat leuk dat je de weg naar mijn weblog hebt gevonden! Op mijn weblog vind je de seizoentafel- en knuffelpopjes, de kabouters en de engelen die ik in mijn poppenatelier maak. Ook vind je hier een pagina 'Handwerken op de basisschool', waar leerkrachten een lesplan voor handwerken in groep 1 tot en met 8 kunnen vinden.

Let op: deze weblog werk ik niet meer bij!

UITVERKOOP: kijk snel op mijn pagina Te koop / for sale!

zondag 28 november 2010

Eerste adventszondag

Vandaag is de eerste adventszondag. Mijn seizoenentafel is weer helemaal opgeruimd en klaar voor wat komen gaat. Het ziet er nu nog wat kaal uit, alleen wat mooie stenen en een kaarsje op een hemelsblauwe lap.Inmiddels is ook mijn Jozef klaar. Ik heb hem ook weer van het pakket van Atelier Marinke gemaakt, ook dit keer weer met een tricot hoofdje. Het baardje vind ik altijd lastig. Ik heb hiervoor een plukje grijze lontwol om het hoofdje heen gelegd, zodat je een soort ringbaardje krijgt.Ik wens je iedereen een hele mooie adventstijd toe!

8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleur blauw heeft deze lap!
  En jozef is mooi met zijn baard, subtiel. Mooi hoor, het hart klopt vol verwachting.
  Groetjes Smoek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jozef ziet er schitterend uit..zo in zijn eenvoud. Heb je alle Sint-spullen al weer opgeruimd? Fijne zondag verder, liefs Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Barbara, prachtige kleur lap heb je hangen/liggen.Je jozef is erg mooi geworden, zijn baardje is goed gelukt! Jij ook een fijne advent.
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eerste adventzondag, ik zal mijn ster ook eens opzoeken. Jozef ziet er mooi uit met zijn ringbaardje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo nu is Maria niet meer alleen en kunnen ze samen op stap. Jozef is goed gelukt. En jij ook een fijne advent. Liefs Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi, deze seriniteit voor de eerste adventzondag.
  Baarden vind ik ook altijd zo lastig maar een ringbaard vind ik harstikke slim.
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is een mooie rustige plek zo voor de eerste advent, en dan iedere week iets meer erbij als ik het mij goed herinner.
  Je Jozef ziet er prachtig uit, het ringbaardje ook.
  Ook voor jou een fijne adventstijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat goed van je! Het hoort zo, maar ik kan het niet zo goed als ik nog helemaal "in de Sint ben". In mijn klas verhuisde Sint dan naar een ander plekje in de klas en op de jaarrtafel startte ik met de Advent. Thuis laat ik toch eerst de pakjesavond voorbij gaan. We starten woensdag wel met een schattig adventkalendertje dat de kinderen in hun schoen kregen.
  Fijne Advent!!!
  Groetjes van Severine

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dank je wel!

♥ Lieve groetjes, Barbara

Thanks for leaving a message!

♥ Love, Barbara